Next Step Accountancy
 

Wie wij zijn

 
Marcel Coopman

Marcel Coopman AA

Hoewel mijn vakmanschap alles te maken heeft met cijfers, ben ik vooral bezig met de ondernemer en zijn drijfveren. De dynamiek van zijn onderneming laten aansluiten bij de cijfers en de vertaling van de uitkomsten zijn essentieel voor elke succesvolle organisatie.

In deze rol voel ik mij als een vis in het water en ben ik een adviserend steunpunt voor mijn klanten.

Ik ben afgestudeerd in bedrijfseconomie en gecertificeerd AA.

Mijn loopbaan in de financiële sector is begonnen in de jaren dat ik werkzaam was op financiële administraties van diverse grote ondernemingen.

In 1998 heb ik de overstap naar de accountancy gemaakt. Hier was ik de adviseur voor ondernemers van zowel kleine ondernemingen als de grotere MKB bedrijven.

In deze periode heb ik alle facetten van het vak in de vingers gekregen. Deze ruime ervaring helpt mij flexibel en efficiënt meedenken. Voor de zelfstandige of een groter MKB bedrijf met personeel. Ook verzorg ik periodiek het accountants spreekuur bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

 
Woody van Vulpen

Woody van Vulpen

Woody van Vulpen verzorgt voor Next Step Accountancy op het gebied van salarisadministratie de volgende werkzaamheden:

  • periodiek verzorgen van loonstroken
  • verzorgen van de aangiftes loonbelasting
  • verzorgen loonjournaalposten
  • verzorgen van jaaropgaven voor medewerkers
  • verzorgen loonaangifte aan Belastingdienst en bijvoorbeeld pensioenfonds
  • verzorgen ziek- en herstelmeldingen
 
Portretten_jelle-150x150.jpg

Jelle Bartels

Ik voel mij als een vis in het water bij ondernemers en organisaties waarvan de handen jeuken: ‘hoe haal je uit je bedrijf wat er in zit?’ Waarbij de drang om iets moois neer te zetten, meer is dan alleen de jacht naar meer omzet en winst. Geld is een middel om dromen echt te realiseren en niet andersom.  Is jouw organisatie klaar om je potentie waar te maken?

Ik faciliteer, coach en begeleid ondernemers en hun team. Ik gebruik hiervoor bewezen middelen, zoals het Business Model Canvas (r) en zet daarbij mijn praktische kennis en ervaring als ondernemer in. Zo was ik (mede)eigenaar van Bartels & Slot, FP Advance NL en Jellebartels.nl. Ik ben eigenaar van Next Step Factory. Ook ben ik co-creator van de boeken Business Model Generation, Business Model You en rijker leven. In de praktijk vertaal ik een idee en visie naar concrete activiteiten. Ik visualiseer en onderzoek alternatieven. Daarbij geloof ik sterk in de aanwezige kennis binnen een bedrijf en in een directie die stevig achter het roer van de eigen organisatie staat. Zo werken we samen aan die stap vooruit. Daarbij gebruik ik mijn financieel, innovatief (business model canvas), creatief en strategisch inzicht. Want ik ben er van overtuigd dat veranderen niet nodig is, zolang je er maar steeds uithaalt wat er inzit. In jou en in je bedrijf.